×

Vlad Filat anunță noile schimbări și strategii ale PLDM în contextul înrăutățirii situației politice și sociale din țară

Vlad Filat anunță noile schimbări și strategii ale PLDM în contextul înrăutățirii situației politice și sociale din țară

Partidul Liberal Democrat din Moldova (PLDM) pregătește terenul pentru alegerile locale cu o nouă conducere și o fuziune istorică

Chișinău, 17 septembrie 2023 – Partidul Liberal Democrat din Moldova (PLDM), sub conducerea lui Vlad Filat, a anunțat recent schimbări semnificative în conducerea sa, în pregătirea pentru alegerile locale generale din 5 noiembrie 2023 și în contextul înrăutățirii continue a situației politice și sociale din Republica Moldova.

Astăzi, Consiliul Politic Național al PLDM s-a întrunit într-o ședință importantă, în cadrul căreia au fost aprobate noi componențe pentru Consiliul și Biroul Permanent Central al partidului. De asemenea, patru noi vicepreședinți ai formațiunii au fost aleși pentru a consolida echipa de conducere: Iulian David, Lidia Sanduleac, Sergiu Burlacu și Ruslan Verbițchi.

În discuțiile din cadrul ședinței, participanții au analizat situația politică și social-economică din Republica Moldova și au exprimat îngrijorarea lor cu privire la înrăutățirea continuă în toate domeniile. Membrii PLDM au subliniat că este necesară o echipă profesionistă, dedicată intereselor cetățenilor, pentru a scoate țara din criza profundă în care se află.

Vlad Filat și ceilalți vorbitori au subliniat importanța alegerilor locale generale din 5 noiembrie 2023 ca prim pas pentru a reda țării o nouă șansă. Sloganul partidului pentru acest scrutin va fi „Moldova cu oameni! Moldova pentru oameni!”, reafirmând angajamentul PLDM față de binele și prosperitatea poporului moldovean.

De asemenea, într-un moment istoric, PLDM a aprobat contractul de fuziune cu Partidul Unității Naționale, marcând astfel ultima etapă a fuziunii celor două partide. Această mișcare consolidată ar putea avea un impact semnificativ asupra scenei politice din Moldova, oferind o perspectivă nouă și unită pentru viitorul țării.

În lumina acestor schimbări semnificative și a noilor strategii, PLDM se pregătește pentru alegerile locale cu speranța de a aduce schimbări pozitive în Moldova și de a îmbunătăți calitatea vieții cetățenilor săi.

Partajează acest conținut:

Publică comentariul