Vlad Plahotniuc este agent secret și în continuare joacă Politica de la Chișinău, dezvăluiri făcute de un fost consultant politic al politicianului

Plahotniuc mi-a făcut propunerea mai demult, prin 2009 dar nu la-m băgat în seamă. Am acceptat să-i fiu consultant, într-adevăr l-am învățat politică pe Plahotniuc. Un om extrem de dur, extrem de inteligent… nici acum nu pot să spun a cărui agent secret este, dacă-i al Moscovei, dacă-i al CIA sau dacă-i al Mossadului.

Între Plahotniuc și Țiriac sunt câteva etaje distanță, în favoarea lui Plahotniuc. S-a încurcat în știință, a devenit mult prea bogat dar și manevrat de către cei de la SIE din România pentru că el este și agent acoperit al SIE, făcut pe vremea președinției lui Ion Iliescu.
A organizat o ceartă între mine și el în 2010 la final după ce am câștigat alegerile la Chișinău. Cu Plahotniuc nu am mai discutat, m-am supărat atât de rău încât am refuzat orice apropiere ulterioară.

Plahotniuc este în continuare un jucător chiar dacă a fugit. A dezvăluit în cadrul unei emisiuni TV, Cosmin Gușă, fost consultant politic a lui Adrian Năstase, Traian Băsescu, Mircea Geoană, Vlad Plahotniuc și a altor politicieni din lumea politică.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*