Vladimir Putin a DEMIS furios 8 Generali pentru eșecurile și pierderile masive din războiul pe carel duce în Ucraina

Vladimir Putin a demis 8 generali pentru eșecul războiului de cucerire a țării vecine, Ucraina, nemulțumire vine după pierderile masive în rândul militarilor ruși, tehnici de război, fără un progres semnificativ de cuerirea unui oraș, Kievul rezistă.
Șeful de la Kremlin era sigur pe el că va cuceri în 2-3 zile și va fi întâmpinat cu flori pe străzile orașelor ucrainene, dar mercenarii și soldații ruși au fost întâmpinați cu gloanțe și rachete anti-tanc.

Secretarul Consiliului Național de Securitate și Apărare al Ucrainei, Oleksiy Danilo, a declarat că Rusia și-a schimbat tactica în legătură cu războiul cu Ucraina, iar aproximativ 8 generali au fost demiși din funcție.

Oleksiy Danilov: „Astăzi avem o înțelegere clară ce planuri are inamicul acum. S-au schimbat puțin de la începutul războiului, ceea ce au vrut să facă în 2-3 zile și să mărșăluiască de-a lungul Khreshchatyk. Acest lucru nu este și niciodată va fi.

Mai mult, acum au trecut la o altă tactică. Au schimbat conducerea. Au avut demis vreo 8 generali din funcție pentru că nu au îndeplinit sarcina. Au fost numiți alții noi. Înțelegem clar ce se întâmplă în Federația Rusă. Mai mult, pot spune că sunt disperați”.

Potrivit lui Danilov, acum chiar și propagandiștii ruși și-au schimbat retorica față de Ucraina.

„Chiar și oameni ca Solovyov și mulți alți ticăloși renunță, încep să se gândească la ce este în neregulă, dar nu ne-am gândit că aceasta este o națiune, că sunt atât de uniți etc.”, a spus secretarul Consiliul de Securitate și Apărare Națională.

El a mai menționat că marți, Congresul SUA a audiat unități de informații despre situația din Ucraina și toți au spus în previziunile lor că victoria va fi a noastră.

„Va fi greu? Da, va fi greu, nu subestima inamicul. L-am lovit în toate direcțiile, dar se târăște și se târăște ca lăcustele. Știu sigur că vom rezista”, a asigurat Danilov.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*