Vloggerul MIRCEA BRAVO: Mă miră că o femeie a reușit să câștige în Republica Moldova, chiar ziceam că ar fi tare să candideze cu (sloganul) VOTAȚI SANDU

Vloggerul român de succes, MIRCEA BRAVO a acordat un interviu pentru jurnalistul basarabean Dorin Galben, în cadrul intervievării a fost întrebat cât de mult urmărește ce se întâmplă în Republic Moldova pe plan Politic, a precizat că a urmărit mai mult în perioada alegerilor, în special în toamna lui 2021 când Maia Sandu a câștigat funcția de Președintă a statului moldav.

Mircea Bravo: Am urmărit cum au fost schimbările acestea cu președintele, cu tot ce s-a întâmpla la nivelul acesta dar de câteva luni din perspectiva mea parcă e multă liniște acolo, nu am văzut foarte multe chestii…

Maia Sandu știu că este… no, o candidat la prezidențiale împotriva lui Dodon în turul doi o câștigat. Mă miră că o femeie a reușit să câștige în Republica Moldova, chiar ziceam că ar fi tare să candideze cu (sloganul) VOTAȚI SANDU, lumea zice că SANDU e bărbat hai să votăm. A delcarat Mircea Bravo.

Mircea Bravo pe numele său din buletin, Mircea Popa este cel mai de succes vlogger de umor inteligent din România, este cunoscut pentru clipurile sale în care făcea farse cu polițiști și Bunica.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*