VORONIN: Dacă baba Zina stă cu 47 de milioane pe coadă, furate de la BEM, să mă scuzați cu libertatea și democrația voastră.

Vladimir Voronin a acordat în 2019 un interviu jurnalistului Pavel Păduraru în care au discutat despre biserică, bunelul român care a fost pus la pușcărie de către comuniști, Planul Kozak, Vladimir Putin și colegii să-i de alianță, Igor Dodon și Zinaida Greceanîi. Pe Zinaida Greceanîi o acuză că ar fi furat 47 milioane de lei, de la BEM iar pe Igor Dodon că e mincinos.

Vladimir Voronin: L-am întrebat și eu pe Gorbaciov de ce a distrus Uniunea Sovietică și el mi-a răspuns că a fost constrâns de împrejurări. Dar împrejurările le creăm noi singuri. Și dacă nimerește unul de aista, dacă baba Zina stă cu 47 de milioane pe coadă, furate de la BEM, să mă scuzați cu libertatea și democrația voastră.

 El (n. Dodon) minciuni a mai spus, că se va ieftini gazul de la începutul anului 2020. El pe drum le-a născocit, cu Agutin în avion, împreună cred că au cântat ceva și s-au gândit la asta. Să vrea Putin, să vrea Miller, să vrea Dodoncic aista, el nu poate face nimic, că-i semnat acordul. Cui îi toarnă el lapșa pe urechi?

Voronin mereu i-a atacat dur, numindu-i trădători pe Igor Dodon și Zinaida Greceanîi după ce au părăsit Partidul Comunist și l-au Votat în funcția de președinte pe Nicolaie Timofte.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*