Voronin: Susținem măsurile de investigație care sunt întreprinse acum. Odată și odată trebuie de pus capăt acestui lucru

Vladimir Voronin este de acord cu anchetarea celor 14 foști deputați și membri PCRM care au părăsit în 2015 partidul mai târziu au aderat la PD, apoi la PPȘor. Voronin în trecut a depus și o plângere la procuratură pentru ca foștii colegi de partid să fii anchetați pe motiv că au fost plătiți să părăsească fracțiune sa.

„Din acești 14, care au părăsit partidul șase erau membri ai Biroului Politic Executiv. Faptul că ei declarau că nu sunt de acord cu politicile noastre nu e adevărat. Dacă tu erai membru al Biroului și participai la elaborarea politicilor cum puteai să nu fii de acord. Argumentele astea a lor au fost doar așa ca să-și motiveze trădarea. Noi am informat societatea civilă, presa, ne-am adresat și la Procuratura Generală ne-am adresat și nimic. Pentru noi a fost pe neașteptate ceea ce s-a întâmplat ieri. Tragem nădejde că aceste lucruri vor avea un final”, a declarat Vladimir Voronin.

„Pe noi ne-a afectat foarte mult. Noi în următorul Parlament nu am trecut, ca rezultat a acestor trădări. Doi ani noi nu am Fost în Parlament. Afectează imaginea partidului și a deputatului. Oamenii își pierd încrederea, pentru că ei au votat una, dar el face alta. Acei 14 nu au trădat doar partidul, ci și alegătorii, care și-au dat votul pentru ei. Noi am fost într-o situație critică ca să reabilităm partidul”.

„Susținem măsurile de investigație care sunt întreprinse acum. Odată și odată trebuie de pus capăt acestui lucru”, 

Au ajuns la un tupeu nemaipomenit, în timpul ședințelor parlamentulu… stau eu la margine, lângă mine stă conducătorul fracțiunii Ina Șupac, alături stă Elena Botnarenco … și în timpul ședinței se aprope de Elena Botnarenco, Eugen Nichiforciuc și vorbește despre aceea că 300.000 euro sau nu știu cât acolo să treacă la democrați. Eu stau alături și ascult, m-am sculat și l-am apucat pe acest Nichiforciuc și l-am împins din spate înspre acela… boxerul, Țuțu … P#țu, cum îl chema pe dânsu, Costică. A mai declarat Voronin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*