Consilierul municipal din partea Partidului „ȘOR”, Valerii Klimenko, a suferit un atac de cord, după ce a fost reținut de poliție.

Consilierul municipal din partea Partidului „ȘOR”, Valerii Klimenko, a suferit un atac de cord, după ce a fost reținut de poliție, informația a fost publicată pe pagina oficială a Partidului „ȘOR”.

Simpatizanții Partidului „ȘOR”, susțin că acesta ar fi fost agresat de forțele de ordine și transportat la Inspectotatul de Poliție.

Pentru a-i acorda primul ajutor, la Inspectoratul de Poliție a fost chemată o ambulanță. Deocamdată, nu se cunoaște starea de sănătate a alesului local.

Asta după ce azi, protestatarii au blocat din nou centru capitalei și au dus la dificultăți de circulație pe străzile Chișinăului.

Zeci protestatari se află la această oră, în fața Inspectorului de Poliție al sectorului Centru și cer eliberarea liderilor manifestației de astăzi din centrul capitalei, precum și a altor manifestanti reținuți.

Protestatarii cer eliberarea celor reținuți de poliție și solicită demisia conducerii Ministerului de Interne, precum și a Inspectorului General al Poliției.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*