Zi de doliu național la Seul, după ce 151 de oameni au murit și mai mulți au fost răniți, după o aglomerație imensă de Halloween.

Peste 150 de persoane, dintre care majoritatea tineri, au murit la Seul în urma unei aglomerații uriașe de oameni. Aceștia veniseră la Seul  pentru a petrece de Halloween, asta după ce trei ani la rând de pandemie, evenimentul nu s-a putut desfășura din cauza pandemiei, comunică BBC.

Se cunoaște că printre persoanele decedate, 19 cetățeni sunt străini. Numărul celor decedați și răniți ar putea fi mult mai mare. Vârsta lor este de aproximativ 20 de ani și majoritatea dintre ei erau îmbrăcați în costume de Halloween.

Mii de salvatori, pompieri, funcționari sunt la locul tragediei pentru a acorda ajutor celor răniți, ai identifica pe cei decedați și a stabili în ce circumstanțe a avut loc tragedia.

Nu  se cunoaște care ar fi fost cauza tragediei, dar martorii au relatat că erau extrem de mulți oameni care se înghesuiau pe străzi.

Președintele sud-coreean Yoon Suk Yeol a declarat perioadă de doliu național și le-a transmis familiilor victimelor condoleanțe.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*